Σχετικά με εμάς

Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας κυριαρχούν

στο χώρο των ανακαινίσεων καταστημάτων καθώς και στη διαμόρφωση εταιρικών εργασιακών χώρων λόγο της ταχύτητας και της ευελιξίας εφαρμογής του υλικού στης σύγχρονες δομικές απαιτήσεις .Παράλληλα κερδίζει συνεχώς έδαφος στο τομέα των οικοδομών προσφέροντας την δυνατότητα κατασκευής ,χωρισμάτων και ορόφων ,εξασφαλίζοντας ανώτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση συγκριτικά με τους κλασικούς τρόπους τοιχοποιίας (τούβλο τσιμεντόλιθος κτλ).

Ταυτόχρονα παρέχει υψηλή αντισεισμικότητα

με άψογη τελική επιφάνεια χωρίς την ανάγκη σοβαντίσματος. Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στο χώρο από το 1996 παρακολουθώντας συγχρόνως στενά όλες της νέες εφαρμογές / τεχνολογίες έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις στις υψηλές απαίτησης δόμησης , των εκάστοτε πελατών μας.

Συγχρόνως έχοντας μεγάλη εμπειρία

στην εφαρμογή ειδικών κατασκευών και ντεκόρ (σχεδίων) παρέχουμε την δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών κατασκευών προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του κάθε χώρου, και τις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας. Τέλος η εμπειρία μας στο χώρο, σε συνδυασμό με των εξοπλισμό μας, καθιστούν την εταιρία μας σε θέση να μπορεί να εγγυηθεί γραπτώς για την ποιότητα των κατασκευών της, την ανθεκτικότητα τους ,την ταχύτητα παράδοσης του εκάστοτε έργου εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλό οικονομικό κόστος.

+(30) 2810316844

+(30) 6944902223